Güncel

Teoman ailesinin acı günü

Lapseki Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Cengiz Teoman, geçtiğimiz dönem Çanakkale belediyesi başkan vekilliği yapan Oğuz Teoman ve SGK’dan Emekli Atilla Teoman’ın kardeşi Mete Teoman (1966) hayatını kaybetti.


Geçtiğimiz akşam ilçe merkezinde kardeşi Atilla Teoman ile birlikte kaldığı evde aniden rahatsızlanarak kalp krizi geçiren ve ilk müdahalesi Lapseki Devlet hastanesinde yapıldıktan sonra Çanakkale devlet hastanesine kaldırılan gece geç saatlerde Mete Teoman (1966) hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden Mete Teoman’ın cenazesi ilçe merkezindeki Gazi Süleyman Paşa camiinde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazı sonrasında ilçe mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine Lapseki belediye başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti ilçe başkanı Halil Özer, MHP İlçe başkanı Hüseyin Doğan, CHP ilçe başkanı Abdülkadir Özeren, il genel meclis üyeleri Tayfun Sevim, Hasan Engin, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Ünal Özcan, Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Halk Eğitim Müdürü Orhan Akman ve çok sayıda vatandaş katıldı.